παναγια μυρτιδιωτισσα απολυτικιο / Panagia H Myrtidiwtissa Sta Ky8hra To Istoriko Ths Eyreshs Kai To 8ayma Toy Paralytoy Antexoyme

Εἰκάδι ἀμφί τετάρτῃ ἔῤῥωται παράλυτος. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ Αναρτήθηκε από Athanatos Oikos Kyriou στις 1103 πμ.


Megalh Giorth Ayrio Giortazei H Panagia Myrtidiwtissa Orthodoxia Online

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΠΙ.

παναγια μυρτιδιωτισσα απολυτικιο. Παναγία η Μυρτιδιώτισσα 24 Σεπτεμβρίου. Ονόματα που αναφέρονται στην αρετή της. Στο κάτω μέρος της χρυσής επένδυσης απεικονίζονται τρία θαύματα.

Σήμερα γιορτάζει η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα. Κανένα πρόσωπο κανένας άγιος δεν έχει τόσα ονόματα όσα έχει η Μαρία η Κεχαριτωμένη. και έσωμεν άσμασι τη Θεομήτορι εν πόθω κραυγάζοντες.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ Αναρτήθηκε από. Χαίρε η τω παραλύτω την ίασιν βραβεύσασα. το θαύμα της εύρεσης της εικόνας από το βοσκό το θαύμα της θεραπείας του παραλύτου.

Η Παναγία η Μυρτιδιώτισσα είναι πολιούχος των Κυθήρων και της Πύλου. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis. Λαοί νῦν κροτήσωμεν δεῦτε τὰς χεῖρας πιστῶς καὶ ἄσωμεν ἄσμασι τῇ Θεομήτορι ἐν πόθῳ κραυγάζοντες Χαῖρε ἡ προστασία πάντων τῶν δεομένων Χαῖρε ἡ σωτηρία τῶν τιμώντων Σε πόθῳ Χαῖρε ἡ τῷ παραλύτῳ τὴν ἴασιν βραβεύσασα.

κυθηρα παναγια μυρτιδιωτισσα by meropi. Χαίρε η προστασία πάντων των δεομένων. Η παράδοση λέει ότι ένας βοσκός είδε στον ύπνο του έναν άγγελο να του υποδεικνύει ένα σημείο στην περιοχή που είχε τα πρόβατά του.

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017. Στην εικόνα αυτή αρχικά. Σύμφωνα με την παράδοση η αυθεντική εικόνα της Θεοτόκου με το Χριστό βρέθηκε από ένα βοσκό σε μια κοιλάδα νοτιοδυτικά του νησιού γεμάτη από μυρτιές που ονομάζονται Μυρτίδια τον 13ο αιώνα μΧ.

Στην εικόνα αυτή. Η εμφάνιση της θαυματουργής εικόνας στο βοσκό. Παναγία η Μυρτιδιώτισσα ονομάζεται εικόνα της Παναγίας που βρέθηκε στα Κύθηρα πιθανώς τον 14ο αιώνα.

Η εικόνα της Παναγίας όπως θέλει η παράδοση βρέθηκε από έναν βοσκό ανάμεσα σε Μυρτιές. Απολυτίκιον ήχος 4ος Λαοί νυν κροτήσωμεν δεύτε τας χείρας πιστώς. Ή Παναγία η Μυρτιδιώτισσα στα Κύθηρα.

Χαίρε η σωτηρία των τιμώντων Σε πόθω. Mar 30 2014 - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑΣ Ἀπολυτίκιον. Η εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και είναι η απανταχού προστάτιδα των Κυθηρίων.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ - ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟ Αναρτήθηκε από ARETI MAUROGIANNI στις 1123 πμ. Ο Ιερός Ναός Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου είναι Ναός Βυζαντινού ρυθμού πεντάτρουλος σταυροειδής με το ύψος του κεντρικού τρούλου περί τα 14 μέτρα και διαθέτει περίτεχνες καμάρες βόρεια νότια και δυτικά που δημιουργούν εξαιρετικής τέχνης περιστύλια. Άσπιλη Αμόλυντη Αγνή Αγία Παναγία.

Έχει το προσωνύμιο Μυρτιδιώτισσα γιατί αναφέρεται από την παράδοση ότι τη βρήκε. Ή Παναγία η Μυρτιδιώτισσα στα Κύθηρα. Παναγία η Εικόνα του Θεού.

Η εικόνα πιθανολογείται πώς βρέθηκε στα Κύθηρα τον 14ο αιώνα. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis. Σύμφωνα με την παράδοση η αυθεντική εικόνα της Παναγίας με το Χριστό βρέθηκε από ένα βοσκό σε μια κοιλάδα νοτιοδυτικά των Κυθήρων γεμάτη από μυρτιές που ονομάζονται Μυρτίδια τον 13ο αιώνα μΧ.

Ως κρήνη ακένωτος των παρά σοι αγαθών Εικών σου η πάνσεπτος τοις Κυθηρίοις Αγνή εδόθη κραυγάζουσι χαίρε η προστασία πάντων των δεομένων χαίρε η σωτηρία των τιμώντων σε πόθω χαίρε η τω.


Lbj Qamdrxdtlm


Panagia H Myrtidiwtissa Eikona


Giorth Shmera Panagia Myrtidiwtissa H Eikona Ths Ka8e Brady Epestrefe Monh Ths Stis Myrties Kardian Tetapeinwmenhn


Or8odo3os Syna3arisths Syna3h Ths Panagias Ths Myrtidiwtissas Sta Ky8hra Kai Anamnhsh Ths Iasews Toy Paralytoy


Xios Olo To Nhsi Sth Xarh Ths Binteo Apolytikio Amanivoice Chios


Panagia Myrtidiwtissa Apolytikio Youtube


Panagia Myrtidiwtissa 24 Septembrioy Oi Xairetismoi Poy Thn E3ymnoyn Ekklhsia Online


Or8odo3os Syna3arisths Syna3h Ths Panagias Ths Myrtidiwtissas Sta Ky8hra Kai Anamnhsh Ths Iasews Toy Paralytoy


Panagia H Myrtidiwtissa Sta Ky8hra To Istoriko Ths Eyreshs Kai To 8ayma Toy Paralytoy Antexoyme


8eotokos Panagia Myrtidiwtissa Apolytikio


H Panagia H Myrtidiwtissa Sta Ky8hra Posts Facebook


Panagia Myrtidiwtissa Katabasies Pepoikilmenh Panagia Theotokos Youtube


Panagia H Myrtidiwtissa Afierwma San Shmera Gr


Ekdo8hke To Biblio Toy Naoy Mas Istoselida Ieroy Naoy Panagias Myrtidiwtissas Alimoy


Panagia H Myrtidiwtissa Sta Ky8hra To Istoriko Ths Eyreshs Kai To 8ayma Toy Paralytoy Antexoyme


Apolytikion Panagias Myrtidiwtissas Youtube


Or8odo3os Syna3arisths Syna3h Ths Panagias Ths Myrtidiwtissas Sta Ky8hra Kai Anamnhsh Ths Iasews Toy Paralytoy


Mnhmh 8aymatos Ths Panagias Ths Myrtidiwtissas Or8odo3ia News Agency


Panagia Myrtidiwtissa 24 Septembrioy Christian Paintings Orthodox Christian Icons Orthodox Icons

LihatTutupKomentar